Kutia Shperthyese

Kutia Shperthyese
Kutia shpërthyese  është një album artizanal, kreativ i mbushur me kujtime, fotografi, dhe mesazhe.
Për ndertimin e kësaj  dhurate të personalizuar ju duhet të dërgoni 12 mesazhe edhe/ ose foto.

Permasat 12 x 12 cm.
E rëndësishme: ju mund te kërkoni specifika si ngjyrat në kombinim ose designin por edhe mund të na e lini ne dorë përshyatjen duke na dhënë situatën tuaj.

Çmimi 3000 leke të reja.

Ne te gjitha rastet, ka 12 foto ose/edhe mesazhe.
Dekori i jashtem dhe faqe qe pershtaten ne baze te situates.
Koha e realizimit 3 dite.

------------------------------------------------


Për te porositur kete produkt, telefononi ne numrin: +355 693 948 283 ose dergoni një email tek bli@oazifestiv.al duke cituar preferencat tuaja për personalizimin e produktit.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
    Shume mire           Mire

  • Shikuar: 3617
  • Kodi Produktit: KSH-B03
  • Sasia Stok: Ne stok
  • 3,000 LEK