Kerko

Kriteret e Kerkimit

Produktet qe plotesojne kriteret e kerkuara

Shfaq:
Rendit Nga:

"Lundrim dashurie"

Një shpirt i dashuruar, lundron milje larg, dhe jeton i lirë nga frikërat, i joshur për aventura, zb..

5,500 LEK

20 arsyet pse të dua

Në fakt dashuria nuk njeh arsye, por ju zgjidhni disa mesazhe të vecanta që doni të shprehni :)Produ..

3,000 LEK

Buqetë "Harmonia e natyrës "

Lule dhe fruta së bashku, stiluar ne nje stil te vetem !E sugjerojme per personat tek te cilet ju gj..

5,000 LEK

Buqetë me tulipanë

Për një dashuri te persosur dhuroni tulipanë !E dashura, mikja, mami apo bashkëshortja juaj do i adh..

2,500 LEK

Butona të personalizuar (gri)

Për një zotëri elegant !Butona metalike, te personalizuar me inicialet e emrit, vendosur ne nje kuti..

3,500 LEK

Butona të personalizuar (të zinj ovalë)

Për një zotëri elegant !Butona metalike te zinj ovale, te personalizuar me inicialet e emrit, vend..

3,500 LEK

Butona të personalizuar (të zinj)

Për një zotëri elegant !Butona metalike, te personalizuar me inicialet e emrit, vendosur ne nje ku..

3,500 LEK

Çakmak metalik gri

Ti ndez zemrën time !Këto dhe shume dedikime të tjera mund ti dhuroni nepermjet ketij cakm..

2,700 LEK

Çakmak metalik i zi (me rezistencë)

Ti ndez zemrën time !Këto dhe shume dedikime të tjera mund ti dhuroni nepermjet ketij cakmaku m..

2,700 LEK

Diamant trëndafilash

Për diamantin tuaj, një diamant trëndafilash !Kompozim i vecante, i cili përmban kuti ne formë diama..

9,500 LEK

Gjergjef i qëndisur për dashurinë

A e keni shënuar juve datën tuaj më të rëndësishme në një vend te vecantë?Sigurisht... në thellësinë..

2,500 LEK

Instalacion në dru për dashurinë

A e keni ndertuar dashurine tuaj , per te zgjatur pafund, deri ne perjetesi?Ju ofrojme kete produkt ..

2,800 LEK

Kanavacë "I found you"

Më  në  fund të  gjeta dashuri !Një  produkt mjaft interesant, grafika printuar ..

2,000 LEK

Kartolinë 3D (për dashurinë)

Për njeriun tuaj të  zemrës, një  kartolinë 3-dimensionale !Krijuar në mënyre te vecante,k..

800 LEK

Kompozim "Dashuri e ëmbël"

Të dua ashtu sic arushi do mjaltin ! :)Dashuria është një ledhatim i butë, e ëmbël, përkujdesje, e b..

6,500 LEK