Kerko

Kriteret e Kerkimit

Produktet qe plotesojne kriteret e kerkuara

Shfaq:
Rendit Nga:

Yll druri i dedikuar

Cmimi: 1500 leke te reja Ngjyra: e bardhe, natyrale bezhe, ose kafe Permasat: 10 x 10 cm. I dedi..

1,500 LEK

Instalacion ne dru

Thonë  se dashuria e vërtetë bëhet  nuk zbehet në largësi. Lidhja bëhet e..

3,500 LEK

Kompozim plot dashuri

Të premtoni hënën dhe yjet ju ka ndodhur të gjithëve.Ta duash dikë me shumë pasion , do të thotë "de..

10,900 LEK

Papirus printim ne dru.

Papirus printim në dru është produkt artizanal realizuar nga druri.Çmimi 2000 leke.Permasat 20cm x 3..

2,000 LEK

Peshore drejtesie

Nuk mund te peshojme gjerat me te cmuara ne jete... Por po ju sjellim nje simbol te barazpeshes, eku..

5,500 LEK

Zemër druri me aplikacion 3 dimensional

Të premtoni hënën dhe yjet ju ka ndodhur të gjithëve.Ta duash dikë me shumë pasion , do të thotë "de..

3,000 LEK