Orë kristal e personalizuar Të Reja
Koha nuk matet nga minutat por nga momentet !Një mënyrë unike për të shprehur mirënjo..
9,000 LEK
Orë kristali e personalizuar Të Reja
Koha nuk matet nga minutat por nga momentet !Një mënyrë unike për të shprehur mirënjo..
9,000 LEK
Kompozim lulesh mix ne kuti Të Reja
Gjallëria është sekreti i të shijuajit momentet e papërsëritshme të ditës. Jemi këtu për t'ju shtuar..
3,500 LEK
Kompozim me Kalla lily dhe cibidium Të Reja
Kompozim me Kalla lily dhe cibidiumNjë kompozim për të uruar ditën e bardhë të një nusejePërmbajtja ..
6,000 LEK
Peshore drejtesie Të Reja
Nuk mund te peshojme gjerat me te cmuara ne jete... Por po ju sjellim nje simbol te barazpeshes, eku..
5,500 LEK
Ore druri e personalizuar Të Reja
Për ata që janë shumë të organizuar me kohën, dhe i japin vlerë çdo minuti...Bëni të mundur që fusha..
2,000 LEK
Dhuratë e personalizuar artizanale për diplomim Të Reja
Për profesionistët e ardhshëm ose aktual në fushën e manaxhimit të biznesit dhe financave, një zgj..
8,500 LEK
Kompozim lulesh per lindje djali Të Reja
Shprehini miqve tuaj që jeni të lumtur për ardhjen e këtij princi. Kompozimi me lule në karrocë be..
6,000 LEK
Boksera te personalizuar per meshkuj Të Reja
Nëse dhurata e Shën Valentinit duhet te jete diçka ngacmuese, erotike, ndjellëse, atëhere ja një pro..
1,800 LEK
Gushore te personalizuara per bebe vajzaPermasa 20 x 30 cmE personalizueshme ( te vendoset teksti pe..
700 LEK
Mesazhi personal shkruhet ne leter papirusi me 3 cm. Ne levoren e arres, te ngjyrosur vendoset mesa..
500 LEK
Stilolaps me kuti druri është ndër produktet që ne e sugjerojmë jo vetëm si dhuratë zyrtare, por edh..
2,000 LEK
Si kyçi edhe çelësi një kombinim perfekt, që nuk funksionon pa njeri-tjetrin, ashtu jeni ju të dy.E ..
2,000 LEK
Kur fjalët e dashurisë i thua edhe në një çakmak! Çakmak i personalizuar është një gjetje e mirë për..
2,500 LEK
Bluza set te dedikuara Cmimi 3000 leke per setin. Personalizimi me nje date pervjetori, ne..
3,000 LEK
Varese celesash cakmak ne forme apple .Cmimi : 1500 leke te rejaPermasat : 4.5cm x 4.5 cm Ngjyr..
1,500 LEK
Punimi eshte i grafikuar dhe printuar ne permasa te kerkuara nga ju. Teksti dhe fotoja juaj dizenj..
2,500 LEK
Ka vetëm një çelës që mund të çelë zemrën tuaj. Është çelësi i dashurisë së vërtetë e..
2,500 LEK
Kjo dhurate eshte konceptuar si nje krijim me disa elemente te personalizuara enkas per personin, ..
7,000 LEK
Jasteku eshte i realizuar ne menyre artizanale, qëndisur me dorë ne punim kryq.Permasat e jas..
4,500 LEK
Do donit ta shoqëronit çdo ditë në udhetim të dashurin/ dashurën tuaj? Dhuroni këtë varëse çelësas..
2,500 LEK
Korniza "familja ime" Të Reja
Ka disa momente aq të çmuara, të ruajtura në një shkrepje aparati, që me kalimin e kohës marrin ed..
3,000 LEK
Nje dhurate e personalizuar per mamin. Jasteku ka permasat 45 x 45 cm, eshte i qendisur me makine, n..
3,500 LEK
Dhurata eshte nje jastek zemer i qedisur me dore Jasteku eshte i punuar me cope lino te qepur e ..
3,500 LEK