Instalacion "Mirëmëngjesi im" Të Reja
Ti je mirëmëngjesi im më i ëmbël, gëzimi i zgjimit tim.Instalacion "Mirëmëngjesi im" është një ..
4,500 LEK
Kontrata e miqësisë në dru Të Reja
Sa herë të ziheni ngushtë me mikeshën tuaj kujtojini këtë kontratë. :)Kontrata e miqësisë në dru ësh..
1,500 LEK
"Kopshti i dashurisë" Të Reja
Ne jemi në një kopsht që gëlon nga lumturia."Kopshti i dashurisë" e kemi quajtur këtë kompozim ku lu..
5,500 LEK
Kompozim me shampanjë dhe ferrero Të Reja
Kompozimet me alkol dhe çokollatë do të mbeten gjithmonë zgjedhja më klasike pas luleve për të uruar..
4,000 LEK
Mozaik "Vjeshtë shumëngjyrëshe" Të Reja
Mozaik "Vjeshtë shumëngjyrëshe" është një krijim autentik i Oazit festiv, realizuar në kuti ple..
7,500 LEK
Trëndafil i përjetshëm i kuq Të Reja
Trëndafil i përjetshëm i kuq- për atë që është e kuqe , e zjarrtë, e parezistueshme.Sugjeruar për da..
3,000 LEK
Trëndafil i përjetshëm i bardhë Të Reja
Trëndafil i përjetshëm i bardhë- i pastër, i qetë, e admirueshem.Dhurojani mamit, bashkëshortes..
3,000 LEK
Trëndafil i përjetshëm rozë Të Reja
Trëndafil i përjetshëm rozë- i ëmbël, i bukur, i thjeshtë dhe i përhershem.Dhurojani mamit, bas..
3,000 LEK
Instalacion "Mami dhe vajza" Të Reja
Ti je buzëqeshja e shpirtit tim të qetë, mam'Instalacion "Mami dhe vajza"-është realizuar me gurë dh..
5,000 LEK
Krijim druri "Babi,heroi ynë" Të Reja
Baballarët gjithmonë e meritojnë t'ua kujtojmë se sa të rëndësishëm janë për ne !Krijim druri "Babi,..
4,500 LEK
Përqafimi yt është vendi me i rehatshëm në botë, ku unë ndjej ngrohtësi. Fjalët e tua janë më të zgj..
9,000 LEK
Kompozim me verë dhe ferrero- do të mbeten gjithmonë zgjedhja më klasike pas luleve për të urua..
4,500 LEK

Produktet e Reja