Për dashurinë


Shfaq:
Rendit Nga:

Fjongo e dedikuar me mesazh (5-6 fjale) ne lazer

Nje dhurate e vogel, simbolike qe mban peshe te madhe dashurie, qe arrihet nga dedikimi juaj. N..

400 LEK

Gjergjef i qëndisur për dashurinë

A e keni shënuar juve datën tuaj më të rëndësishme në një vend te vecantë?Sigurisht... në thellësinë..

2,500 LEK

Gur i personalizuar

A beson ne gjera te vogla qe brenda tyre mbajne peshe te madhe dashurie?Jemi oaz emocionesh !Kemi ma..

700 LEK

Instalacion "Dimri me ty"

Dashuri, eshte shume ftohte jashte !Instalacion "Dimri me ty" eshte ideja e rradhes qe sollem se fun..

4,000 LEK

Instalacion ne dru

Thonë  se dashuria e vërtetë bëhet  nuk zbehet në largësi. Lidhja bëhet e..

3,500 LEK

Instalacion në dru "Love"

Me dashurine ne thelb, ashtu sic vjen cdo krijim i yni !Instalacioni "Love" eshte krijim teresisht a..

3,500 LEK

Instalacion në dru për dashurinë

A e keni ndertuar dashurine tuaj , per te zgjatur pafund, deri ne perjetesi?Ju ofrojme kete produkt ..

2,800 LEK

Jastëk "To the moon and back"

Ti je drita qe ndricon shpirtin tim ! Je dielli, hena dhe gjithe yjet e mi !Jastëk "To the moon and ..

2,000 LEK

Jastëk diell

"Ti je dielli i diteve te mia "!Nje jastek i vecante per personin qe ngroh ditet e tua. Jastek ne fo..

2,700 LEK

Kanavacë "I found you"

Më  në  fund të  gjeta dashuri !Një  produkt mjaft interesant, grafika printuar ..

2,000 LEK

Kanavace e prituar

Punimi eshte i grafikuar dhe printuar ne permasa te kerkuara nga ju. Teksti dhe fotoja juaj dizenj..

2,500 LEK

Kanavace e prituar

Permasa 70 x 45 x 3 cm. Teksti mund te tjetersohet ose mund te shtohet nje personalizim duke ruajtu..

6,500 LEK

Kartë dashuri

Kjo  karte nuk skadon kurre, kredit ka dashurine.Nje ide e vecante, e realizuar ne material ino..

3,000 LEK

Kartë dashuri (versioni 2)

Kjo  karte nuk skadon kurre, kredit ka dashurine.Nje ide e vecante, e realizuar ne plastike e c..

1,000 LEK

Kartolinë druri me pirografi

Dashuria juaj eshte historia me e bukur e jetuar !Shtojini shpirtin tuaj me detajet e vecanta.Kjo ka..

2,500 LEK