Për dashurinë


Shfaq:
Rendit Nga:

Orë druri me sirtar

Orë druri me sirtar është një dhuratë e përshtatshme për marrëdhënie të cilat nuk zbehen nga koha.E ..

4,000 LEK

Orë qelqi e sublimuar.

Je më tepër se një rrahje zemre !Info mbi produktin: Orë qelqi e sublimuar.Përmasat : 20 cm diametri..

1,900 LEK

Pikturë "Arratisje dashurie"

Merrmë , larg ku jemi vetëm ne dhe dashuria !Info mbi produktin: tjegull e pikturuar me akrilik në f..

4,000 LEK

Pikturë "Dashuria në dritën e hënës"

Fabula e një dashurie nën dritën e hënës, e konceptuar me detaje unike, pikturuar mbi një gjethe fik..

5,000 LEK

Pikturë "Dimër në oaz"

Jemi oazi emocioneve, por dhe natyrë dashës !Pikturë "Dimër në oaz" eshte e realizuar me akrilik, mb..

3,500 LEK

Pikturë "Fluturimi drejt ëndrrave"

Do e mbartja gjithë të shkuarën time me vete për një fluturim drejt ëndrrave dhe këtë bëj çdo çast t..

5,000 LEK

Pikturë "Fole dashurie" Të Reja

Pikturë "Fole dashurie"

Se ti... je zog i shpirtit tim, foleja ime e ngrohte.Kanavac i pikturuar, ku foleja eshte ndertuar n..

3,000 LEK

Pikturë "Kur shkëmbyem zemrat"

Atë  natë  shkëmbyem zemrat dhe nje cast mbetëm pa jetë  !Pikturë në akrilik, në fibë..

4,500 LEK

Pikturë "Përjetësisht të dashuruar"

"Ne ishim permbytur nga dashuria atehere, dhe sot dashuria eshte cadra dhe streha jone e perjetshme...

5,000 LEK

Pikturë "Shëtitja me ty"

Shëtitjen e sotme, mos e lini kurrë për nesër!Info mbi produktin: tjegull e pikturuar me akrilik në ..

4,500 LEK

Pikturë në gjethe

Pikture me akrilik ne gjethe , mbeshtetur ne kanavace te pikturuar gjithashtu.Dimensionet : 30x30 cm..

5,000 LEK

Portret në dru

Si e pikturuar me laps!Nje krijim i vecante , punim printuar ne dru, ku foto duket si e punuar me la..

2,500 LEK

Sënduk me foto

Kujtimet vlejne me shume se nje thesar !Ruajini bukur, ne kete senduk.Nje dhurate e pershtatshme per..

1,800 LEK

Sënduk me foto (versioni 2)

Kujtimet vlejne me shume se nje thesar !Ruajini bukur, ne kete senduk.Nje dhurate e pershtatshme per..

2,800 LEK

Sënduku i dashurisë

Sënduku i dashurisë, mban brenda gjëra të vogla, simbole dashurie, për të përcjellë grimca emociones..

3,600 LEK