Pervjetor i Dashurise


Shfaq:
Rendit Nga:

Diamant trëndafilash

Për diamantin tuaj, një diamant trëndafilash !Kompozim i vecante, i cili përmban kuti ne formë diama..

9,500 LEK

Fjongo e dedikuar me mesazh (5-6 fjale) ne lazer

Nje dhurate e vogel, simbolike qe mban peshe te madhe dashurie, qe arrihet nga dedikimi juaj. N..

400 LEK

Foto e sublimuar në gur

Memorizoni kujtimet tuaja në mënyrë të veçantë dhe të përhershme në këtë produkt .Dizenjim dhe perso..

1,500 LEK

Gjergjef i qëndisur për dashurinë

A e keni shënuar juve datën tuaj më të rëndësishme në një vend te vecantë?Sigurisht... në thellësinë..

2,500 LEK

Gur "shëtitja e preferuar"

A nuk është e mrekullueshme për shëtitje natyra ?Shtojini jetë kësaj mrekullie që ju është dhënë!&nb..

1,200 LEK

Instalacion "Dimri me ty"

Dashuri, eshte shume ftohte jashte !Instalacion "Dimri me ty" eshte ideja e rradhes qe sollem se fun..

4,000 LEK

Instalacion ne dru

Thonë  se dashuria e vërtetë bëhet  nuk zbehet në largësi. Lidhja bëhet e..

3,500 LEK

Instalacion në dru "Love"

Me dashurine ne thelb, ashtu sic vjen cdo krijim i yni !Instalacioni "Love" eshte krijim teresisht a..

3,500 LEK

Instalacion në dru për dashurinë

A e keni ndertuar dashurine tuaj , per te zgjatur pafund, deri ne perjetesi?Ju ofrojme kete produkt ..

2,800 LEK

Kanavacë "I found you"

Më  në  fund të  gjeta dashuri !Një  produkt mjaft interesant, grafika printuar ..

2,000 LEK

Kanavacë "Përvjetor i dashurisë"

A keni ju një përvjetor të paharrueshem, qe doni ta mbani gjatë ne kujtesë?Kanavacë "Përvjetor i das..

5,000 LEK

Kanavace e prituar

Permasa 70 x 45 x 3 cm. Teksti mund te tjetersohet ose mund te shtohet nje personalizim duke ruajtu..

6,500 LEK

Kanavace e prituar

Punimi eshte i grafikuar dhe printuar ne permasa te kerkuara nga ju. Teksti dhe fotoja juaj dizenj..

2,500 LEK

Kartë dashuri (versioni 2)

Kjo  karte nuk skadon kurre, kredit ka dashurine.Nje ide e vecante, e realizuar ne plastike e c..

1,000 LEK

Kartolinë 3D (për dashurinë)

Për njeriun tuaj të  zemrës, një  kartolinë 3-dimensionale !Krijuar në mënyre te vecante,k..

800 LEK