Pervjetor i Dashurise


Shfaq:
Rendit Nga:

Kartolinë druri me pirografi

Dashuria juaj eshte historia me e bukur e jetuar !Shtojini shpirtin tuaj me detajet e vecanta.Kjo ka..

2,500 LEK

Kartolinë handmade 3D

Distanca është thjesht një shifër , kur dashuria është e vërtetë !Kartoline e punuar me do..

800 LEK

Kompozim " E bukura dhe Bisha " (gk)

Krijo përrallën tënde të dashurisë !Ti je "bisha " me fat dhe ajo "e bukura" që ti meriton !Trëndafi..

4,000 LEK

Kompozim " E bukura dhe Bisha " (k)

Krijo përrallën tënde të dashurisë !Ti je "bisha " me fat dhe ajo "e bukura" që ti meriton !Trëndafi..

9,000 LEK

Kompozim " E bukura dhe Bisha " (l)

Krijo përrallën tënde të dashurisë !Ti je "bisha " me fat dhe ajo "e bukura" që ti meriton !Trëndafi..

3,500 LEK

Kompozim " E bukura dhe Bisha " (m)

Krijo përrallën tënde të dashurisë !Ti je "bisha " me fat dhe ajo "e bukura" që ti meriton !Trëndafi..

3,500 LEK

Kompozim " E bukura dhe Bisha " (v)

Krijo përrallën tënde të dashurisë !Ti je "bisha " me fat dhe ajo "e bukura" që ti meriton !Trëndafi..

4,500 LEK

Kompozim " E bukura dhe Bisha " (z)

Krijo përrallën tënde të dashurisë !Ti je "bisha " me fat dhe ajo "e bukura" që ti meriton !Trëndafi..

3,500 LEK

Kompozim " Femra fatale "

Sensuale, fatale është ajo femër që ndjell një mashkull të pijë, e lumturisht të ndajnë gëzimet me g..

9,500 LEK

Kompozim "Dashuri e ëmbël"

Të dua ashtu sic arushi do mjaltin ! :)Dashuria është një ledhatim i butë, e ëmbël, përkujdesje, e b..

6,500 LEK

Kompozim "E bukura dhe Bisha "

Krijo përrallën tënde të dashurisë !Ti je "bisha " me fat dhe ajo "e bukura" që ti meriton !Trëndafi..

4,500 LEK

Kompozim "I love u"

Une edhe ti, ne nje tjeter dimension, pertej limitive te dashurise.Bashke per te gjitha ditet e vite..

9,500 LEK

Kompozim "Të dehur nga dashuria "

Te dehur nga dashuria !Keshtu kemi emertuar kete kompozim i cili permban vere te personalizuar, gote..

5,500 LEK

Kompozim "Vallëzim lulesh"

Një kompozim që duket si vallëzim lulesh !Dimensionet : 25 x 25 cm. Çmimi i produktit 3000 lekë të ..

3,000 LEK

Kompozim lulesh në zarf

Për dikë  që  dashuron shpirtin tek lulet !Dizenjuar me stil të  vecan..

3,000 LEK