Pervjetor i Dashurise


Shfaq:
Rendit Nga:

Kompozim me lule në formë numri

"Cdo pervjetor do jete me i bukur se ai qe shkoi dhe me pak i bukur se ai qe na pret !"Me kete mendi..

6,500 LEK

Kompozim me lule në kuti Të Reja

Kompozim me lule në kuti

Per personat qe e dashurojne te bukuren, nje kompozim plot ngjyra.Permasat e kutise 16x16x 23 cm.Lar..

6,000 LEK

Kompozim me orkidea

Gjeni kompozimin tuaj të dashurisë! Çfarë tjetër veç trëndafilave do të ishte interesante, e veçantë..

6,200 LEK

Kompozim me trëndafila dhe luleborë Të Reja

Kompozim me trëndafila dhe luleborë

"Kompozim me trëndafila dhe luleborë" eshte nje nga sugjerimet tona nese dikujt doni ti tregoni past..

6,000 LEK

Kompozim me trëndafila të kuq

Per vajzen qe i dashuron trendafilat e kuq !Sasia : 20 trendafilaCmimi : 6500 leke te rejaRealizohet..

6,500 LEK

Kompozim në jastëk zemër

Për një dashuri !Kompozim në jastëk zemër është një nga idetë e dhuratave që sjellim për të das..

2,500 LEK

Krijim druri "Preke qiellin "

Ne dashuri nuk ka frike , madje dashuria e persosur e nxjerr jashte friken !Krijim druri"Preke qiell..

3,500 LEK

Kuti me trëndafila (3 cope)

Jane disa detaje kaq te thjeshta qe te bejne te lumtur !Kompozim ne kuti, me  trendafila te kuq..

2,000 LEK

Kuti surprizash

Kjo dhurate eshte konceptuar si nje krijim me disa elemente te personalizuara enkas per personin, ..

7,000 LEK

Kuti vere me pirografi

Per personat plot klas dhe elegance, te cilat jane po aq te mire sa vera.Nje dhurate e vecante do te..

5,000 LEK

Kyçi i zemrës

Ku e keni kyçur zemrën tuaj?Epo, ruajeni çelësin... :)Ju prezantojme kete ide interesante per d..

2,000 LEK

Libër druri "Për ty dashuri"

Mund të lëviz botën me një dorë nëse ti më mban dorën tjetër !Një dedikim prekës dashurie për atë që..

5,500 LEK

Libër druri për dashurinë

I realizuar me punim artizanal. Libri i shkruar me tekniken e pirografise.Permasat 25 x 35 cmTeksti..

6,500 LEK

Libri i dashurisë

Për ju që dashurinë e shkruani në letër, dhe për ju që shpirtin dini ta lexoni...Nëse nuk do ju..

4,800 LEK

Mesazh ne kokerr arre

Mesazhi personal shkruhet ne leter papirusi me 3 cm. Ne levoren e arres, te ngjyrosur vendoset mesa..

500 LEK