Bli sipas marrëdhenies me personin


Shfaq:
Rendit Nga:

"Lundrim dashurie"

Një shpirt i dashuruar, lundron milje larg, dhe jeton i lirë nga frikërat, i joshur për aventura, zb..

5,500 LEK

"Përqafim Nëne"

Përqafim Nëne.Si një pikturë emocionesh dhe dashurie ky krijim kaq special vjen për ju si një dhurat..

3,500 LEK

Ambazhuri "hënë"

A është dikush kaq i cmuar për ju sa ti dhuroni hënën ?Dhuratë kaq e bukur dhe emocionuese për të da..

3,000 LEK

Art " Finesë dhe Klas" Të Reja

Art " Finesë dhe Klas"

Ti ecen me krenari, rrezaton finesë dhe bukuri unike. Ti je e gjitha Art, zemra ime.Krijim kaq i veç..

9,000 LEK

Gjergjef i qëndisur për dashurinë

A e keni shënuar juve datën tuaj më të rëndësishme në një vend te vecantë?Sigurisht... në thellësinë..

2,500 LEK

Gur "Bija ime"

Fjalët që nëna i thotë një vajze, peshojnë kaq shumë në zemër dhe të ngrohin shpirtin. Gur vull..

1,500 LEK

Gur "Mami krahëflutur" Të Reja

Gur "Mami krahëflutur"

Fjalë të sinqerta dashurie, për mamin krahëflutur.Krijim në gur vullkanik, i personalizuar me një te..

1,500 LEK

Kompozim "I love u"

Une edhe ti, ne nje tjeter dimension, pertej limitive te dashurise.Bashke per te gjitha ditet e vite..

9,500 LEK

Libër druri " Babi im" Të Reja

Libër druri " Babi im"

-Baballarët emocionohen kur vajzat e tyre, i zgjedhin fjalët me aq kujdes dhe ua dedikojnë gjithë da..

7,500 LEK

Mbajtëse furçash "Dashuria"

Detajet e vogla dhurojnë lumturi të madhe! Krijim shumë i veçantë. Mbajtëse furçash e personali..

3,800 LEK

Orë artizanale druri me foto

Orë artizanale druri me foto-një krijim artizanal i një ore të veçantë, që kombinon dedikimin dhe fo..

5,000 LEK

Orë druri "Sallon Estetik" Të Reja

Orë druri "Sallon Estetik"

Për sallonin tuaj të preferuar estetik.Dhuroni kaq bukur me kreativitet. Krijojuni kujtime..

5,000 LEK

Pikturë "Shëtitja me ty"

Shëtitjen e sotme, mos e lini kurrë për nesër!Info mbi produktin: tjegull e pikturuar me akrilik në ..

4,500 LEK

Sënduk me foto (versioni 2)

Kujtimet vlejne me shume se nje thesar !Ruajini bukur, ne kete senduk.Nje dhurate e pershtatshme per..

2,800 LEK

Varëse celësash "Shpirti binjak"

Ka ca dashuri qe nuk mbarojne kurre.Ne kemi menduar t ju sjellim nje gjetje unike, kjo varese celesa..

2,500 LEK