Dhurata për adoleshentë


Shfaq:
Rendit Nga:
"Zemër e dashuruar me ty" Të Reja

"Zemër e dashuruar me ty"

Sa herë zemra ime çformohet, ti je aty për ta rregulluar atë sepse zemra ime është e dashu..

2,500 LEK

Arush me perla

As perlat nuk kanë shkëlqimin e bukurisë së shpirtit tënd!Ky arush me perla do përkëdhelte zemrën e ..

3,500 LEK

Fjongo e dedikuar me mesazh (5-6 fjale) ne lazer

Nje dhurate e vogel, simbolike qe mban peshe te madhe dashurie, qe arrihet nga dedikimi juaj. N..

400 LEK

Gur vullkanik "Dritëz" Të Reja

Gur vullkanik "Dritëz"

...sepse ti je pika ime e referimit...Gur vullkanik, i personalizuar në imazh dhe shkrim. Tregohuni ..

1,500 LEK

Jastëk "Ëndërr dashurie" Të Reja

Jastëk "Ëndërr dashurie"

Në çdo ditë që mbaron, sigurohuni që ndjesia e vetme që ju qëndron në kraharor është dashuria.Jastëk..

3,500 LEK

Jastek i qendisur me makine

Dhurata eshte nje jastek i qendisur.Materiali i copes pambukPermasat 40 x 40 cmI personalizueshem si..

3,000 LEK

Kuti muzike e personalizuar

Kuti muzike e personalizuar me shkrim, realizuar në mënyrë artizanale me material druri.Shkrimi i gd..

2,500 LEK

Trofe pexiglass "Mirënjohja" Të Reja

Trofe pexiglass "Mirënjohja"

Puna e palodhur gjithmonë shpërblehet, e shpërblimi më i madh është MIRËNJOHJA.Trofe në materia..

3,500 LEK