Dhurata për gjyshërit


Shfaq:
Rendit Nga:

Çibuk duhani i personalizuar

Ne çmim perfshihet kutia prej druri e personalizuar nje çibuk dhe nje ndezës çakmak. I realizuar me ..

5,000 LEK

E kuqe zemre

Teksa ti më prek mendjen, zemra ime lulëzon e tëra... Krijim me trëndafila të kuq dhe lule të t..

6,000 LEK

Jastek i qendisur per mamin

Nje dhurate e personalizuar per mamin. Jasteku ka permasat 45 x 45 cm, eshte i qendisur me makine, n..

3,500 LEK

Jastëk i sublimuar për gjyshen

Asgjë nuk i ngjan përqafimeve të saj, dhe asgjë nuk mund të jetë kaq e ëmbël sa gjyshja.Mbart mbi su..

2,500 LEK

Kompozim " E ëmbla gjyshe "

Për më të thjeshtat e më të dhembshurat, të ëmblat , gjyshet qe ju duan me shpirt.Kompozimi " E ëmbl..

6,800 LEK

Krijim artizanal dedikuar gjyshit

Përqafimi yt është vendi me i rehatshëm në botë, ku unë ndjej ngrohtësi. Fjalët e tua janë më të zgj..

9,000 LEK

Kuti vere e personalizuar

Një dhuratë për më klasikët !E personalizueshme dhe e përshtatshme sipas kerkeses tuaj !E sugjerojmë..

6,000 LEK

Mozaik ndjenjash

Nje kompozim plot jete , plot shpirt, me detaje e simbolika qe ju perfaqeson ju dhe personin qe ia d..

7,500 LEK

Orë e personalizuar (kristal)

Koha nuk matet nga minutat por nga momentet !Një mënyrë unike për të shprehur mirënjo..

9,000 LEK

Orë kristal e personalizuar

Koha nuk matet nga minutat por nga momentet !Një mënyrë unike për të shprehur mirënjo..

9,000 LEK

Orë kristali e personalizuar

Koha nuk matet nga minutat por nga momentet !Një mënyrë unike për të shprehur mirënjo..

9,000 LEK

Pema e familjes

Jashtezakonisht e bukur dhe e vecante, per te gjithe familjen.Nga realizimet tona me te arritura, vj..

8,500 LEK

Pjatë e personalizuar

Me siguri kjo do jete pjata juaj e preferuar, te cilen vetem duke e pare do e shijoni.Mund ta person..

1,800 LEK

Pjatë e personalizuar (për gjyshen)

Për gjyshen, një dhuratë plot dashuri dhe emocion, për ti ngrohur zemrën !Diametri : 22 cm.Çmimi i p..

1,800 LEK