Dhurata për kolegët


Shfaq:
Rendit Nga:

Kompozim për një Zotëri elegant

Një kompozim për t'u shijuar përtej momentit surprizues.Ne jua mundësojmë në elemente origjinale, të..

18,500 LEK

Ore druri e personalizuar

Për ata që janë shumë të organizuar me kohën, dhe i japin vlerë çdo minuti...Bëni të mundur që fusha..

2,000 LEK

Orë e personalizuar (kristal)

Koha nuk matet nga minutat por nga momentet !Një mënyrë unike për të shprehur mirënjo..

9,000 LEK

Orë e sublimuar në gur vullkanik

Një orë që të frymëzon ! Me stil , detaje interesante dhe shumë motivuese. E personalizueshme ..

2,500 LEK

Orë kristal e personalizuar

Koha nuk matet nga minutat por nga momentet !Një mënyrë unike për të shprehur mirënjo..

9,000 LEK

Orë kristali e personalizuar

Koha nuk matet nga minutat por nga momentet !Një mënyrë unike për të shprehur mirënjo..

9,000 LEK

Organizues për tavolinë pune

Dhurata e duhur per nje tavoline zyre eshte tek ne.Nje organizues mjaft i mire per mjetet qe mbani..

6,500 LEK

Pasqyre e personalizuar

Nje pasqyre magjike qe cdo dite lexon nje mesazh te bukur per ty !Nje dhurate ideale per mamin, motr..

5,500 LEK

Peshore drejtesie

Nuk mund te peshojme gjerat me te cmuara ne jete... Por po ju sjellim nje simbol te barazpeshes, eku..

5,500 LEK

Pikturë "Kërcim në shi"

Ndërsa pret të kalojë stuhia, mëso të kercesh në shi.Pikturë në akrilik, një dhuratë e personalizuar..

5,000 LEK

Pikturë "Miqësia"

Miqësitë e mira janë si thesar, asgjë nuk mund t'i zevendësojë !Pikturë në akrilik, shoqëruar me det..

5,000 LEK

Set gotë + pije ( të personalizuara)

Lumturia dhe pijet jane krijuar per t'u ndare me te tjeret !Me ke do e ndanit ju nje moment te vecan..

6,500 LEK

Set per tavoline zyre

Set per tavoline zyre (adm a.lamce) Seti permban stilolaps, oren, note stikers. Ngjyra e zeze...

6,000 LEK