Dhurata përvjetori


Shfaq:
Rendit Nga:

Gur "Pervjetor i prinderve "

Per pervjetorin e me te dashurve tuaj, prinderve, kemi menduar ne menyre te vecante.Nje dhurate tej..

4,500 LEK

Gur "shëtitja e preferuar"

A nuk është e mrekullueshme për shëtitje natyra ?Shtojini jetë kësaj mrekullie që ju është dhënë!&nb..

1,200 LEK

Kartolinë druri me pirografi

Dashuria juaj eshte historia me e bukur e jetuar !Shtojini shpirtin tuaj me detajet e vecanta.Kjo ka..

2,500 LEK

Kompozim " Femra fatale "

Sensuale, fatale është ajo femër që ndjell një mashkull të pijë, e lumturisht të ndajnë gëzimet me g..

9,500 LEK

Kompozim "Dashuri e ëmbël"

Të dua ashtu sic arushi do mjaltin ! :)Dashuria është një ledhatim i butë, e ëmbël, përkujdesje, e b..

6,500 LEK

Kompozim "Vallëzim lulesh"

Një kompozim që duket si vallëzim lulesh !Dimensionet : 25 x 25 cm. Çmimi i produktit 3000 lekë të ..

3,000 LEK

Kompozim lulesh në zarf

Për dikë  që  dashuron shpirtin tek lulet !Dizenjuar me stil të  vecan..

3,000 LEK

Kompozim me lule në formë numri

"Cdo pervjetor do jete me i bukur se ai qe shkoi dhe me pak i bukur se ai qe na pret !"Me kete mendi..

6,500 LEK

Kompozim me lule në kuti Të Reja

Kompozim me lule në kuti

Per personat qe e dashurojne te bukuren, nje kompozim plot ngjyra.Permasat e kutise 16x16x 23 cm.Lar..

6,000 LEK

Kompozim me orkidea

Gjeni kompozimin tuaj të dashurisë! Çfarë tjetër veç trëndafilave do të ishte interesante, e veçantë..

6,200 LEK

Kompozim me trëndafila dhe luleborë Të Reja

Kompozim me trëndafila dhe luleborë

"Kompozim me trëndafila dhe luleborë" eshte nje nga sugjerimet tona nese dikujt doni ti tregoni past..

6,000 LEK

Kompozim me trëndafila të kuq

Per vajzen qe i dashuron trendafilat e kuq !Sasia : 20 trendafilaCmimi : 6500 leke te rejaRealizohet..

6,500 LEK

Numer i dedikuar pervjetorit

Numrat jane prere ne material forex, permasat 45 x 25 cm. Dizenjimi mund te behet me tekst ose foto...

5,500 LEK

Orë druri me sirtar

Orë druri me sirtar është një dhuratë e përshtatshme për marrëdhënie të cilat nuk zbehen nga koha.E ..

4,000 LEK

Orë e personalizuar (kristal)

Koha nuk matet nga minutat por nga momentet !Një mënyrë unike për të shprehur mirënjo..

9,000 LEK