Dhurata falenderuese


Shfaq:
Rendit Nga:

Jastëk i sublimuar për gjyshen

Asgjë nuk i ngjan përqafimeve të saj, dhe asgjë nuk mund të jetë kaq e ëmbël sa gjyshja.Mbart mbi su..

2,500 LEK

Kompozim " E ëmbla gjyshe "

Për më të thjeshtat e më të dhembshurat, të ëmblat , gjyshet qe ju duan me shpirt.Kompozimi " E ëmbl..

6,800 LEK

Kompozim " Për mamushin tim "

Për më të çmuarën dhe më të dashurën, nënën, vjen ky kompozim i mrekullueshëm.Dhuratat për mamin nuk..

10,000 LEK

Krijim druri "Mirënjohje për një jetë"

Emocionuese kur mirënjohja që merr një doktor është një simbol i tillë jete!krijim unik nga druri, d..

4,500 LEK

Kuti vere e personalizuar

Një dhuratë për më klasikët !E personalizueshme dhe e përshtatshme sipas kerkeses tuaj !E sugjerojmë..

6,000 LEK

Orë druri me sirtar

Orë druri me sirtar është një dhuratë e përshtatshme për marrëdhënie të cilat nuk zbehen nga koha.E ..

4,000 LEK

Orë kristal e personalizuar

Koha nuk matet nga minutat por nga momentet !Një mënyrë unike për të shprehur mirënjo..

9,000 LEK

Orë kristali e personalizuar

Koha nuk matet nga minutat por nga momentet !Një mënyrë unike për të shprehur mirënjo..

9,000 LEK

Set "Glob & Pen"

Një dhuratë që çdo tryezë pune do e dëshironte.Ky set zyre personalizohet me foton dhe/ose dedikimin..

2,500 LEK

Set per tavoline zyre

Set per tavoline zyre (adm a.lamce) Seti permban stilolaps, oren, note stikers. Ngjyra e zeze...

6,000 LEK

Set stilolapsash druri

Deshironi nje dhurate falenderuese, shprehese te mirenjohjes, per diplomim, mesues, miq etj?Ky set s..

3,000 LEK

Set zyre kristal , i sublimuar

Një dhuratë që çdo tryezë pune do e dëshironte.Ky set zyre personalizohet me foton dhe/ose dedikimin..

4,000 LEK

Stilolaps i personalizuar

Per te firmosur suksese, nje dhurate simbolike e pershtatshme !Cmimi 1200 leke te reja.Koha e realiz..

1,200 LEK