Dhurata për dalje në pension


Shfaq:
Rendit Nga:

Album artizanal

Albumi eshte i ndertuar ne menyre artizanale me kopertina druri, punuar me pirrografi, ne pershtatje..

6,000 LEK

Album Artizanal me kopertina druri

Album Artizanal me kopertina druri Çmimi 5500 lekePermasat e fleteve 15 x 20 cm, numri i fletev..

6,000 LEK

Bonsai- "Lulja e jetës"

Bonsai- ose sic quhet ndryshe"Lulja e jetës" do ju mahnisë jo vetëm për pamjen por edhe simbolikën, ..

4,500 LEK

Kompozim " E ëmbla gjyshe "

Për më të thjeshtat e më të dhembshurat, të ëmblat , gjyshet qe ju duan me shpirt.Kompozimi " E ëmbl..

6,800 LEK

Kutia Shperthyese

Kutia shperthyese realizohet ne tre permasa te ndryshme dhe cmime perkatese.Me 10 cm kushton 2500 le..

2,500 LEK

Libër druri për dalje në pension

Misioni i disa njerezve lidhet ngushte me librat.E ne rastin e daljes ne pension ke gjithmone dicka ..

5,500 LEK

Orë druri "Pensionist" Të Reja

Orë druri "Pensionist"

Nuk më intereson, jam pensionist tani. Një orë kaq e bukur dhe humoristike. Materiali është dru..

4,500 LEK

Orë kristal e personalizuar

Koha nuk matet nga minutat por nga momentet !Një mënyrë unike për të shprehur mirënjo..

9,000 LEK

Orë kristali e personalizuar

Koha nuk matet nga minutat por nga momentet !Një mënyrë unike për të shprehur mirënjo..

9,000 LEK

Pllakadë druri

A jeni per nje dhurate serioze , qe ka peshe te madhe edhe emocionale, dhe vleresim per dike ?Dediko..

5,000 LEK

Set i gotave te shampanjes

Ky set  eshte i pershtatur per momentin e celebrimit te marteses, kur cifti shkemben una..

8,500 LEK

Trofe kristal i sublimuar

Disa engjej jetojne ne toke dhe kujdesen per ne gjate gjithe kohes.Per te shprehur nje mirenjohje, v..

3,500 LEK