Manaxhim biznesi dhe financë

Shfaq:
Rendit Nga:

Bllok shënimesh (organizues)

Te gjitheve na duhet ta kemi me vete !Ky bllok  shënimesh (organizues) , eshte i vecante d..

2,500 LEK

Dhuratë e personalizuar artizanale për diplomim

Për profesionistët e ardhshëm ose aktuale në fushën e manaxhimit të biznesit dhe financave, një zg..

8,500 LEK

Organizues për tavolinë pune

Dhurata e duhur per nje tavoline zyre eshte tek ne.Nje organizues mjaft i mire per mjetet qe mbani..

6,500 LEK

Set stilolapsash metalik

Deshironi nje dhurate falenderuese, shprehese te mirenjohjes, per diplomim, mesues, miq etj?Ky set s..

5,500 LEK