Vlerëson punimet artizanale


Shfaq:
Rendit Nga:

"Dashuri e çmendur"

"Dashuri e çmendur" e kemi quajtur këtë kompozim , dedikuar të gjitha femrave qe dashurojn..

9,500 LEK

Art me lule "Ëndërrimtarja"

Ëndrrat dhe mendimet tona janë përcaktuesit e të ardhmes tonë , ndaj thurini bukur ato.Art me lule "..

9,500 LEK

E kuqe zemre

Teksa ti më prek mendjen, zemra ime lulëzon e tëra... Krijim me trëndafila të kuq dhe lule të t..

6,000 LEK

Gur " Fuqia e ëndrrave" Të Reja

Gur " Fuqia e ëndrrave"

Besoni në fuqinë e ëndrrave dhe e ardhmja është juaja .Krijim në gur vullkanik, me një mesazh dhe gr..

1,500 LEK

Instalacion në dru për dashurinë

A e keni ndertuar dashurine tuaj , per te zgjatur pafund, deri ne perjetesi?Ju ofrojme kete produkt ..

2,800 LEK

Kornizë ndriçuese "Kaltra" Të Reja

Kornizë ndriçuese "Kaltra"

Princeshë Kaltra ndriçon e gjitha.Kornizë ndriçuese e cila funksionon edhe si abazhur në të njëjtën ..

3,000 LEK

Kristal "Beautiful Lady Të Reja

Kristal "Beautiful Lady

You're a beautiful lady just like you are.Krijim kaq i bukur me këngën tuaj të preferuar. Printimi i..

2,000 LEK

Libër druri

I realizuar me punim artizanal. Libri i shkruar me tekniken e pirografise.Permasat 25 x 35 x 3 cm.T..

6,500 LEK

Libër druri për mamin

I realizuar me punim artizanal. Libri i shkruar me tekniken e pirografise.Permasat 25 x 35 cmTeksti..

6,500 LEK

Pikturë "Dashuria në dritën e hënës"

Fabula e një dashurie nën dritën e hënës, e konceptuar me detaje unike, pikturuar mbi një gjethe fik..

5,000 LEK

Set "Artist në shpirt"

Set "Artist në shpirt"- me bllok të vecantë , pendë dhe bojë, për një person me shpirt kaq të bukur ..

4,500 LEK

Shpirt i lirë Të Reja

Shpirt i lirë

Ti nuk njeh frerë. Ti je nje shpirt i lirë. Ti vrapon me madhështi ! Krijim kaq i veçantë dhe m..

7,000 LEK

String Art

Rrugëtimin tuaj te jetës  zbrazeni nga gjithcka qe e ben te merzitshem , dhe mbusheni plot opti..

5,500 LEK