Adhuron lulet


Shfaq:
Rendit Nga:

Kompozim me orkide ne akuarium qelqi.

Pershkrimi: Kompozim me orkide ne akuarium qelqi. Cmimi 3000 leke te reja. Porosia per 24 ore. ..

3,000 LEK

Buqetë "Harmonia e natyrës "

Lule dhe fruta së bashku, stiluar ne nje stil te vetem !E sugjerojme per personat tek te cilet ju gj..

5,000 LEK

Buqetë "Ledhatarja"

Butesisht e krijuar me pambuk, pupla edhe trendafila, si per nje ledhatare si ty.E sugjerojme per nj..

10,000 LEK

Buqetë dimërore

Buqetë dimërore e cila duket sikur ngroh shpirtin në ditët e ftohta.Çmimi 3800 leke te reja...

3,800 LEK

Buqetë me tulipanë Të Reja

Buqetë me tulipanë

Buqetë me tulipanë  eshte sugjerimi yne per te simbolizuar dashurine perfekte !E dizenjuar me s..

4,000 LEK

Buqetë me tulipanë

Për një dashuri te persosur dhuroni tulipanë !E dashura, mikja, mami apo bashkëshortja juaj do i adh..

2,500 LEK

Buqete trendafilash ne paketim me karton

Buqeta ka nje kombinim trendafilash te kuq edhe te bardhe, gjithsej 22 cope, kompozuar ne nje linj..

7,500 LEK

Buqete trendafilash paketuar me karton

Një  stilim sa i veçantë, aq edhe klasik i trëndafilave në një buqetë paketuar me shumë fi..

4,000 LEK

Diamant trëndafilash

Për diamantin tuaj, një diamant trëndafilash !Kompozim i vecante, i cili përmban kuti ne formë diama..

9,500 LEK

Kompozim " E bukura dhe Bisha " (gk)

Krijo përrallën tënde të dashurisë !Ti je "bisha " me fat dhe ajo "e bukura" që ti meriton !Trëndafi..

4,000 LEK

Kompozim " E bukura dhe Bisha " (k)

Krijo përrallën tënde të dashurisë !Ti je "bisha " me fat dhe ajo "e bukura" që ti meriton !Trëndafi..

9,000 LEK

Kompozim " E bukura dhe Bisha " (kc)

Krijo përrallën tënde të dashurisë !Ti je "bisha " me fat dhe ajo "e bukura" që ti meriton !Trëndafi..

9,500 LEK

Kompozim " E bukura dhe Bisha " (l)

Krijo përrallën tënde të dashurisë !Ti je "bisha " me fat dhe ajo "e bukura" që ti meriton !Trëndafi..

3,500 LEK

Kompozim " E bukura dhe Bisha " (m)

Krijo përrallën tënde të dashurisë !Ti je "bisha " me fat dhe ajo "e bukura" që ti meriton !Trëndafi..

3,500 LEK

Kompozim " E bukura dhe Bisha " (v)

Krijo përrallën tënde të dashurisë !Ti je "bisha " me fat dhe ajo "e bukura" që ti meriton !Trëndafi..

4,500 LEK