Grafikë & Printime


Shfaq:
Rendit Nga:

Jastek i stampuar

Jasteku është i realizuar me stampim kolazhi fotografik. Permasa 40 x 40 cm. Materiali është pambu..

2,500 LEK

Ambazhur i personalizuar

Abazhuri juaj mund të duket kaq i vecantë dhe të flasë bukur.Mund ta personalizoni sipas deshirës, m..

5,000 LEK

Gur vullkanik "Mom to be"

Gur vullkanik "Mom to be" per thesarin që më dhuroi ndjenjën më të bukur në botë, NËNË !(Poezia nga&..

2,500 LEK

Kalendar

Kalendari eshte i personalizueshem me imazhin tuaj qe vjen i ngarkuar ne hapesiren perkatese. Ne nde..

600 LEK

Kanavac"e vogla e babit"

Kanavac"e vogla e babit" vjen si një dhuratë tepër emocionuese, dedikuar më të shtrenjtit baba, duar..

2,000 LEK

Kanavacë "Përvjetor i dashurisë"

A keni ju një përvjetor të paharrueshem, qe doni ta mbani gjatë ne kujtesë?Kanavacë "Përvjetor i das..

5,000 LEK

Kanavace e prituar

Permasa 70 x 45 x 3 cm. Teksti mund te tjetersohet ose mund te shtohet nje personalizim duke ruajtu..

6,500 LEK

Kanavace e prituar

Punimi eshte i grafikuar dhe printuar ne permasa te kerkuara nga ju. Teksti dhe fotoja juaj dizenj..

2,500 LEK

Korniza "familja ime"

Ka disa momente aq të çmuara, të ruajtura në një shkrepje aparati, që me kalimin e kohës marrin ed..

3,000 LEK

Orë e sublimuar në gur vullkanik

Një orë që të frymëzon ! Me stil , detaje interesante dhe shumë motivuese. E personalizueshme ..

2,500 LEK

String Art

Rrugëtimin tuaj te jetës  zbrazeni nga gjithcka qe e ben te merzitshem , dhe mbusheni plot opti..

5,500 LEK

Varese celesash set, puzzel zemer

Permasat e medalionit 35 x 20 x 5 mm; gjatesia se bashku me zinxhirin 13 cm. Materiali i produktit ..

5,000 LEK