Dhurata për miqtë (shokun/shoqen)


Shfaq:
Rendit Nga:

Kompozim "Drita e festave"

Kete fundvit , shkelqeni driten tuaj !Ne vijme me kompozime te vecanta, per tavolinen tuaj, qe te ke..

3,300 LEK

Kompozim "E bukura dhe Bisha "

Krijo përrallën tënde të dashurisë !Ti je "bisha " me fat dhe ajo "e bukura" që ti meriton !Trëndafi..

4,500 LEK

Kompozim "Në shtëpinë e re"

Kompozim "Në shtëpinë e re" - Një krijim dashurie si ogur i mbarë për hyrje në shtëpinë e re!Pe..

3,800 LEK

Kompozim "Prekja e shpirtit"

Çfarë të doni ju mund të ketë brenda, një kompozim që do rrijë si një kujtim i vyer për shumë gjatë!..

6,500 LEK

Kompozim bimë sukulente në qelq

Nje kompozim krijuar nga dashuria dhe pasioni.ky krijim i sjelle ne menyre te vecante, permban bime ..

5,000 LEK

Kompozim lulesh mix ne kuti

Gjallëria është sekreti i të shijuajit momentet e papërsëritshme të ditës. Jemi këtu për t'ju shtuar..

3,500 LEK

Kompozim lulesh ne kuti

Me brishtësinë e tulipanëve thjeshtësinë e gerberave ky kompozim në kuti shpreh ndjenjat e miqësisë ..

3,000 LEK

Kompozim me orkidea

Gjeni kompozimin tuaj të dashurisë! Çfarë tjetër veç trëndafilave do të ishte interesante, e veçantë..

6,200 LEK

Kompozim për një Zotëri elegant

Një kompozim për t'u shijuar përtej momentit surprizues.Ne jua mundësojmë në elemente origjinale, të..

18,500 LEK

Kontrata e miqësisë

Në rast se harron, kujto që ke firmosur këtë kontratë ! Një ide dhurate e vecantë, për miken/miku..

1,500 LEK

Korniza "familja ime"

Ka disa momente aq të çmuara, të ruajtura në një shkrepje aparati, që me kalimin e kohës marrin ed..

3,000 LEK

Krijim në dru për programues

Krijim në dru për programues- per ata te cilet programimi eshte arti me i bukur.Cmimi : 5000 leke te..

5,000 LEK

Kuti surprizash

Kjo dhurate eshte konceptuar si nje krijim me disa elemente te personalizuara enkas per personin, ..

7,000 LEK

Kuti vere me pirografi

Per personat plot klas dhe elegance, te cilat jane po aq te mire sa vera.Nje dhurate e vecante do te..

5,000 LEK

Libër druri për dalje në pension

Misioni i disa njerezve lidhet ngushte me librat.E ne rastin e daljes ne pension ke gjithmone dicka ..

5,500 LEK