Album artizanal

Album artizanal
Albumi eshte i ndertuar ne menyre artizanale me kopertina druri, punuar me pirrografi, ne pershtatje me tematiken e rastit.
Faqet e formatuara dhe printuara me fotot personale, 30 flete gjithsej, ne ngjyre pana.
Ngjyra e fleteve e ndryshueshme sipas kerkeses, nese ju e shpjegoni mire kerkesen personale ne Email.

Ekzistojne dy formate te punueshme, A5 dhe A4.

Cmimet: per A4 (20 x 30cm), 9000 leke te reja.
Per a5 (15 x 21cm) 6000 leke te reja.

Afati i realizimit 5-7 dite.

Për te porositur kete produkt, telefononi ne numrin: +355 693 948 283 ose dergoni një email tek bli@oazifestiv.al duke cituar preferencat tuaja për personalizimin e produktit.


Oazi festiv është një punishte kreativiteti që çdo dhuratë e krijon duke pasur parasysh emocionin që përcjell , në një situatë dhe marrëdhënie personale. Në bashkëpunim me ju ne krijojmë dhuratën unike. 
Dhuro edhe ti ndjesi si ato të tuat, krijo si asnjëherë dhurata me dashuri. 

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
    Shume mire           Mire

  • Shikuar: 3939
  • Kodi Produktit: ART-AL1
  • Sasia Stok: Ne stok
  • 6,000 LEK

Etiketat: Prej druri, Album, Artizanale