Mesazh ne shishe

Mesazh ne shishe

Realizimi i dhurates eshte i bere me pune dore.

Letra papirus eshte e printuar me mesazhin personal, ne formatin a5 ose a4 (ne varesi te gjatesise se mesazhit tuaj).

  1. Dekori i shishes behet me nje tematike te caktuar pershtatur me rastin dhe kerkesen.

  2. Permasat dhe format e shisheve variojne.

Per te sqaruar 2 pikat e mesiperme, do te kontaktoheni me email ose telefon nga stafi yne.


Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
    Shume mire           Mire

  • Shikuar: 3280
  • Kodi Produktit: BOT-001
  • Sasia Stok: Ne stok
  • 1,200 LEK

Opsionet e Disponueshme