Mesazh ne kokerr arre

Mesazh ne kokerr arre
Mesazhi personal shkruhet ne leter papirusi me 3 cm.
Ne levoren e arres, te ngjyrosur vendoset mesazhi dhe nje simbol metalik. Me pas lidhen me fjongo ne menyre qe te mos hapet, derisa te zgjidhet.
Cmimi per nje mesazh ne arre eshte 500 leke te reja.
Koha e realizimit 36 ore.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
    Shume mire           Mire

  • Shikuar: 4805
  • Kodi Produktit: ART-A71
  • Sasia Stok: Ne stok
  • 500 LEK

Opsionet e Disponueshme