Kanavace e prituar

Kanavace e prituar

Punimi eshte i grafikuar dhe printuar ne permasa te kerkuara nga ju.
Teksti dhe fotoja juaj dizenjohen nga ne ne menyren me te pershtatshme, ose ju mund te na jepni nje dizenjim te gatshem punuar ne programe frofesionele, me cilesine e duhur per realizim.

Cmimi:
2500 leke per permasat 30 x 30 cm.
3000 leke - -- - 30 x 40 cm.
3500 leke -----  40 x 40 cm.
4000 leke ---- --40 x 50 cm.
5000 leke ----- -50 x 60 cm.
6000 leke ------ 50 x 70 cm.

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
    Shume mire           Mire

  • Shikuar: 3038
  • Kodi Produktit: GRF-K04
  • Sasia Stok: Ne stok
  • 2,500 LEK

Opsionet e Disponueshme