Jastek i qendisur per ditelindje

Jastek i qendisur per ditelindje

Jasteku eshte një punim i veçante artizanal,  i realizuar me punim dore ( qendisje pune kryq), ne permasat 40 x 40 cm ne cope te posaçme per kete lloje qendisjeje..

Jasteku eshte i realizueshem me mesazh dhe imazh tjeter, sipas kerkeses tuaj personale, ne pershtatje me rastin. 

Nese ju nuk e keni shume te qarte se çfare deshironi si punim dhe deshironi konsultim per skica sipas nje rasti specifik, ju lutem kontaktoni ne E-mailin tone dhe do ju pergjigjemi. E me  pas ju plotesoni formularin e blerjes online, me hapesirat përkatese.

Nese ju e keni te qarte se si e deshironi ndertimin grafik, atehere plotesoni hapesirat e personalizimit per tekstin dhe imazhin.

Kujdes! Imazhi nuk mund te jete nje foto reale personi.

Peraktoni nje personaszh dhe tekstin ne ikonat e personalizimit.


Afati 5 - 7 dite kohe nga konfirmimi.


------------------------

Katregorite: Per ditelindje, per miqte,

Shkruani nje pershtypje

Vini Re: HTML nuk eshte perkthyer!
    Shume mire           Mire

  • Shikuar: 9655
  • Kodi Produktit: ART-JQ3
  • Sasia Stok: Ne stok
  • 4,500 LEK

Etiketat: Jastek, qendisur, handmade, punuar me dore,