Kerko

Kriteret e Kerkimit

Produktet qe plotesojne kriteret e kerkuara

Shfaq:
Rendit Nga:

Butona të personalizuar (gri)

Për një zotëri elegant !Butona metalike, te personalizuar me inicialet e emrit, vendosur ne nje kuti..

3,500 LEK

Çorape te personalizura

Kush tha qe meshkujt nuk duhen perkedhelur pak?Bejini te dashurojne nje pale corape :)Corape te pers..

1,500 LEK

Kartolinë druri "Babi"

Nje dhurate e vecante per me te dashurin baba, heroin dhe e familjes, dhe bashkeshortin e palodhur.K..

3,500 LEK

Set gotë + pije ( të personalizuara)

Lumturia dhe pijet jane krijuar per t'u ndare me te tjeret !Me ke do e ndanit ju nje moment te vecan..

6,500 LEK

Varëse çelësash metalike e zezë

Për ti kujtuar dikujt që e doni shumë dhe mezi prisni të kthehet në shtëpi, dhurojini një varëse cel..

2,000 LEK