Kerko

Kriteret e Kerkimit

Produktet qe plotesojne kriteret e kerkuara

Shfaq:
Rendit Nga:

Album kujtimesh

Se dashuria shkon pertej koherave !Nje album kujtimesh i vecante me kopertina druri te gdhendura me ..

4,500 LEK

Ambazhur i personalizuar (2) Të Reja

Ambazhur i personalizuar (2)

Abazhuri juaj mund të duket kaq i vecantë dhe të flasë bukur.Mund ta personalizoni sipas deshirës, m..

5,000 LEK

Foto e sublimuar në gur

Memorizoni kujtimet tuaja në mënyrë të veçantë dhe të përhershme në këtë produkt .Dizenjim dhe perso..

1,500 LEK

Kompozim në jastëk zemër

Për një dashuri !Kompozim në jastëk zemër është një nga idetë e dhuratave që sjellim për të das..

2,500 LEK

Kuti me lule dhe foto në gur

Do ta merrje patjetër përqafimin ose puthjen e dëshiruar pas një surprize të tillë.Në një kuti të mb..

3,900 LEK

Orë muri me foto

"Dua te shoh ty, po aq shpesh sa shoh oren" !Orë muri me foto eshte dhurata simbolike qe do sugjeron..

1,800 LEK

Sënduk me foto

Kujtimet vlejne me shume se nje thesar !Ruajini bukur, ne kete senduk.Nje dhurate e pershtatshme per..

1,800 LEK

Varëse çelësash album Të Reja

Varëse çelësash album

Nje album do të jetë ne duart tuaja çdo ditë me vete!I gdhendur në kopertinë me dedikimin tuaj, me 1..

1,500 LEK