Kerko

Kriteret e Kerkimit

Produktet qe plotesojne kriteret e kerkuara

Shfaq:
Rendit Nga:

Ambazhuri "hënë"

A është dikush kaq i cmuar për ju sa ti dhuroni hënën ?Dhuratë kaq e bukur dhe emocionuese për të da..

3,000 LEK

Ditari i dëshirave

Ditari i perrallave moderne !E kemi quajtur ditari i deshirave , qe ta ruani si dicka te cmuar.Thone..

2,500 LEK

Kartolinë pikturë

A nuk jane detajet e vogla me te bukurat?Nje kartoline pikture ne telajo.E personalizueshme sipas ke..

1,000 LEK

Kontrata e miqësisë

Në rast se harron, kujto që ke firmosur këtë kontratë ! Një ide dhurate e vecantë, për miken/miku..

1,500 LEK

Libër druri për dalje në pension

Misioni i disa njerezve lidhet ngushte me librat.E ne rastin e daljes ne pension ke gjithmone dicka ..

5,500 LEK

Orë druri me sirtar

Orë druri me sirtar është një dhuratë e përshtatshme për marrëdhënie të cilat nuk zbehen nga koha.E ..

4,000 LEK

Pikturë "Miqësia"

Miqësitë e mira janë si thesar, asgjë nuk mund t'i zevendësojë !Pikturë në akrilik, shoqëruar me det..

5,000 LEK