Kerko

Kriteret e Kerkimit

Produktet qe plotesojne kriteret e kerkuara

Shfaq:
Rendit Nga:

"Engjëlli im"

Nje dhurate unike per personin qe e konsideroni "Engjëlli im" !Telajo e pikturuar ne baze te si..

6,500 LEK

"Lundrim dashurie"

Një shpirt i dashuruar, lundron milje larg, dhe jeton i lirë nga frikërat, i joshur për aventura, zb..

5,500 LEK

"Vajza balerinë "

Për vajzën që i vallëzon shpirti !"Vajza balerinë "  është një kompozim i realizuar mbi ka..

2,500 LEK

Gur "shëtitja e preferuar"

A nuk është e mrekullueshme për shëtitje natyra ?Shtojini jetë kësaj mrekullie që ju është dhënë!&nb..

1,200 LEK

Kartolinë gjethe

Kartolinat e veçanta këtë sezon , gjethe natyrale të pikturuara, mund të shoqërojnë dhuratat edhe ko..

400 LEK

Kartolinë pikturë

A nuk jane detajet e vogla me te bukurat?Nje kartoline pikture ne telajo.E personalizueshme sipas ke..

1,000 LEK

Pikturë "Dera që më pret"

Një  derë  që  te fton gjithmonë  brenda, e sa herë &nb..

4,000 LEK

Pikturë "Arratisje dashurie"

Merrmë , larg ku jemi vetëm ne dhe dashuria !Info mbi produktin: tjegull e pikturuar me akrilik në f..

4,000 LEK

Pikturë "Dashuria në dritën e hënës"

Fabula e një dashurie nën dritën e hënës, e konceptuar me detaje unike, pikturuar mbi një gjethe fik..

5,000 LEK

Pikturë "Dimër në oaz"

Jemi oazi emocioneve, por dhe natyrë dashës !Pikturë "Dimër në oaz" eshte e realizuar me akrilik, mb..

3,500 LEK

Pikturë "Fluturimi drejt ëndrrave"

Do e mbartja gjithë të shkuarën time me vete për një fluturim drejt ëndrrave dhe këtë bëj çdo çast t..

5,000 LEK

Pikturë "Fole dashurie"

Se ti... je zog i shpirtit tim, foleja ime e ngrohte.Kanavac i pikturuar, ku foleja eshte ndertuar n..

3,000 LEK

Pikturë "Kali"

Pikturë "Kali"- është  një krijim frymëzuar nga dashuria për këtë kafshë dhe simbolika e t..

4,500 LEK

Pikturë "Kam ngecur tek ty" Të Reja

Pikturë "Kam ngecur tek ty"

Ndër gjithë peshqit rreth e rrotull , kam ngecur tek ty!Pikturë "Kam ngecur tek ty"- është pikt..

3,000 LEK

Pikturë "Kërcim në shi"

Ndërsa pret të kalojë stuhia, mëso të kercesh në shi.Pikturë në akrilik, një dhuratë e personalizuar..

5,000 LEK