Kerko

Kriteret e Kerkimit

Produktet qe plotesojne kriteret e kerkuara

Shfaq:
Rendit Nga:

Ore druri e personalizuar

Për ata që janë shumë të organizuar me kohën, dhe i japin vlerë çdo minuti...Bëni të mundur që fusha..

2,000 LEK

Orë druri me sirtar

Orë druri me sirtar është një dhuratë e përshtatshme për marrëdhënie të cilat nuk zbehen nga koha.E ..

4,000 LEK

Orë e personalizuar (kristal)

Koha nuk matet nga minutat por nga momentet !Një mënyrë unike për të shprehur mirënjo..

9,000 LEK

Orë helikopter

Një "Orë helikopter" që rri bukur në cdo tryezë , kryesisht për ata njerëz që i dashurojnë fluturime..

9,500 LEK

Orë kristal e personalizuar

Koha nuk matet nga minutat por nga momentet !Një mënyrë unike për të shprehur mirënjo..

9,000 LEK

Orë kristali e personalizuar

Koha nuk matet nga minutat por nga momentet !Një mënyrë unike për të shprehur mirënjo..

9,000 LEK

Pllakadë druri

A jeni per nje dhurate serioze , qe ka peshe te madhe edhe emocionale, dhe vleresim per dike ?Dediko..

5,000 LEK

Set stilolapsash metalik

Deshironi nje dhurate falenderuese, shprehese te mirenjohjes, per diplomim, mesues, miq etj?Ky set s..

5,500 LEK

Set zyre kristal , i sublimuar

Një dhuratë që çdo tryezë pune do e dëshironte.Ky set zyre personalizohet me foton dhe/ose dedikimin..

4,000 LEK

Stilolaps i personalizuar

Per te firmosur suksese, nje dhurate simbolike e pershtatshme !Cmimi 1200 leke te reja.Koha e realiz..

1,200 LEK

Trofe kristal i gravuar

Percillni emocion dhe dhuroni nje mesazh te vecante.Ju sjellim kete trofe kristali si dhurate te per..

3,000 LEK